tiistai 9. kesäkuuta 2015

Esittäytymistä

Esittäytymistä.

Pikku Pukkiset, syrämen ryövääjät.

Herra Hakkarainen, liet maurikunnasmaisine unimaisemineenkin väärin nimetty. Oikea nimesi olisi Pikku Buddha.
Silmäsi ovat täynnä tyyneyttä silloinkin kun Martti painaa sarvipäänsä alas antaakseen sinulle kunnon ilmalennon. Jokainen solusi, karvasi ja papanasi uhkuu lempeyttä ja rauhaa.
Vuohivuoren Isäntä epäili, että olet vajakki. Emme keskustele hänen kanssaan toistaiseksi.
Vaikka olet Marttia kuunkierron verran vanhempi, olet melkein puolta pienempi, luuta ja nahkaa, kehoasi riepottaneen ikävän ripulitaudin jäytämä. Kääpiö? Skoliootikko? Väliäkö tuolla! Lähelläsi ei voi olla kuin tyyni ja onnellinen. Kuten sinä.

Martti, sarvipää.
Pieni kokosi ei hämää ketään. Olet Uljas Arabiori valepuvussa.
Ärhäkkä. Mammanpoika. Utelias ADHD.
Tutkit kaikki kolot ja nurkat. Tepastelet, kopistelet, kiipeilet ja pukkailet. Retostelet ja sitten kuitenkin... Myönnä pois, seuraat Herra Hakkaraista kuin lammas. Katselet piinaavan kateuden vallassa Hakkaraisen nautiskelua sylin lämmössä kun itse et uskalla tulla tykö. Voi sinnuu.

Yhdessä oletta kuin Yin ja Yang. Täydelliset. Teistä tulee Taistelupari. Ketonen&Myllyrinne. Meirän Päkäpäät 3>



1 kommentti:

  1. Hei, kun taas perehdyt työkaluihin täällä blogissa, niin teepä erillinen välilehti (voit tehdä useita kansia) vuohista, itsestäsi ja muista sun eläimistä. :) Vilkaisepa mun blogista, siellä on erikseen esittely jokaisesta hevosesta, tallista... Helppoa ja yksinkertaista :D Herra Hakkarainen on niin <3 Olipa kiva tavat hänet eilen.

    VastaaPoista